۵ پاسخ

منم تا8ماهگی پسرم با مادرشوهرم زندگی میکردم دیدم پسرم یه چیزای ک نباید یاد بگیره و بشنوه دارن یادش میدن بخاطر همین هر جور بود از اونجا رفتیم حالا بهتر میدونم چه جور بچم بزرگ کنم ..مثلا یه غذایی من میگفتم ندین براش خوب نیس ولی اونا از لج من میدادن میخوردش خیلی برام سخت و ناراحت کننده بود الان درکتون میکنم

کاری که خودتون انجام میدی رو با منطق بهشون یاد بده
مثلا بگو فلان روانشناس میگه اگه با بچه اینجوری رفتار کنی بهتره
تو کتاب مادرکافی نوشته جوفراست کامل این مطالب رو گفته... براشون توضیح بدی قبول میکنن... بززگترای ما این چیزا زو نمیدونن و واقعا تقصیری ندارن

این حرفو میزنن،ک بچت روت حساب ببره ب نظرم جنبه ی دیگه نداره مگر اینکه تو واقعا دعواش کنی یا ازت بترسه ک شما میگی اینطو نیس

اره ذهن بچه نسبت به تو خراب میشه .بهشون بگو چرا منو پیش بچم خراب میکنید.نزار زیاد بره پیش اونا

منم پیش مادرشوهرم زندگی میکنم و چه خرص و دق هایی که به من نمیدن ... از مقایشه های الکی و قضاوت هاشون و این چیرا بگم برات تا تربیت پسرم ... منم مثل شما شرایطشو ندارم که خونه بگیرم البته تا چندماه دیگه میریم ولی این مدتیکه پسرم به دنیا اومده من 10 سال پیرشدم به خاطر حرص دادناشون ...همیشه همینجورین میخوان مادر بدبخت که این همه واسه بچش زحمت میکشه و از بچه دور کنن و بگن مادلسوزیم فقط .. تو فقط و فقط بیشتر به پسرت محبت کن اینجوری بیشتر بهت نزدیکتر میشه عزیزم