۳ پاسخ

سلام منم ۳۳ هفته یک و ۶۰۰ بود دکتر برام مولتی ویتامین مینرال تجویز کرد اشتهام خیلی زیاد شد و اینکه مغزبادوم و آجیل خیلی خوردم وزنش بهتر شد الان که ۳۹ هفته هستم نزدیک ۲۶۰۰ شده

نترس هفته های آخر بیشتر وزن میگیره مغزیجات بخور گوشت کبابی آجیل بادام خیلی تاثیر داره تخم مرغ آبپز میوه خشک میوه تازه

خب گلم اول نگران نباش، دوم وزنش کمه، سومم خیلی با جدیت شروع کن به خوردن