۱۳ پاسخ

سلام عزیزم
امان از این وروجک ها!!
سعی کنید گازهای شعله عقب روشن کنید جون خطرناکه وقتی نزدیک میشن و کلاهک هاشو بردارید.

پسرجاری منم اینطوریه،سرشعله های گازودرآورده،توهم همینکاروبکن

پسرای منم این کاروانجام میده ولی من کلاهک هاشودرآوردم دیگه نمیتونن شماهم اینکاروانجام بدین لطفاگازخیلی چیزخطرناکیه

پسر منم کارشه .بترسونش نره دیگه

دختر من ی مدت خیلی این کار رو تکرار میکرد منم گذاشتم وقتی خوابه کارهای پخت و پز رو انجام میدم اینجوری وقتی بیداره زیاد تو لشپزخونه نیستم و خیالم راحته که خطری تهدیدش نمیکنه

دخترمنم کارش همینه بخاطر صدای فندک که خوشش میاد میره زیر گازم خاموش میکنه تنها راهش برداشتن کلاهکه گلم

اره دختر منم اینجوریه.من حواسشو با ی چیز دیگ پرت میکنم😁

والا نمیدونم 😂😂😂😂😂

من فقط دلم.میخواد بخندم
اخه چقدر قشنگه کارای این فسقلی ا

حسین هم اینجوریه من دسته هاشو دراوردم

پسرمنم بعضی وقتا این کارومیکنه ولی مال من اجاق گازم رومیزه کم ترولی وقتی میرم مهمونی دستش میرسه هی خاموش میکنه

پسر منم همینطوره. من یه مدت شعله های گاز و درآوردم. از صرافتش افتاد. دوباره شعله ها زدم سر جاش. حالا بازم گاز و خاموش میکنه. باید بازم بردارمشون. یه بارم خونه مادرشوهرم زیر گاز و زیاد کرده بود پلو بوی سوختگی گرفت بیچاره پدرشوهرم پلو رو نخورد

کیان هم وقتی میریم پایین کلافه میکنه مادرشوهرمو😂😂😂😂 هی میره خاموش میکنه باید بهش بگی داغه نکن