۳ پاسخ

طبق احادیث دو هفته بعد زایمان باید ختنه کرد ..نوزاد هیچی متوجه نمیشه زودم خوب میشه ..چون سرعت رشد بچه اوایل تولد بیشتره زودتر هم خوب میشه و زخمش ترمیم میشه من خودم اشتباه کردم باید همون ١٥ روز اول میبردم برا ختنه ...٥٠ روزه بردمش یه ساعت اول گریه کرد بعدش دیگه اروم شد ..براش جراحیش کردن خود دکتر گفتش لیزر ممکنه برا ایندشون خوب نباشه.

منم موندم کدوم روش یکی میگه لیزر یکی میگع حلقه

سلام عزیزم میگن قبل سه سالگی بچه روخانه نکنید منم فکرم مشغوله نمی دونم بعد به دنیا آمدن کی ختنش کنم