۹ پاسخ

من پسر دارم از 16 هفته متوجه شدم اما دوستان بارداریم دارم ک از 23 تازه حرکات جنینو میفهمیدن... من از بیست هفته سکسکه بچه رو متوجه میشم دوستایی دارم ک 24 هفتشونه هنوز متوجه سکسکه نمیشن

اره منم از هفته ۱۳ متوجه حرکاتش شدم

من از هفته ۱۳ متوجه شدم نبضاشو

والا مادر شوهر من میگ دختر زودتر تکون میخوره تازه من 18 هفتم و دختر ولی هی میگ چ تنبله چرا تکون نمیخورخ😄😄😄

اره درست
پسرمن 12هفته حرکت داشت

سلام بمن گفتن پسر داری ولی الان هفته 21 داره تموم میشه ولی یه ذره شبها زیر دلم بالا پایین میشه هنوز دو شبه حس میکنم

منکه ۱۶هفتم هنوز حس نمیکنم

سلام عزیزم پسر من از ۱۴ هفتگی تکون خورد

سلام بله ماله من از13هفتگی تکن میخورد