۴ پاسخ

برای آروم شدن کولیک و رفلاکس بچه عالیه منم پسر اولم کولیک داشت با پستونک راحت بودم فقط سه ماه ونیم طول کشید برای پسر دومم شوهرم نزاشت تا شش ماه طول کشید

نه عزیزم فقط وقتی باید از بچه بگیری که زیاد سرش نمیشه که اذیت نشه از پستانک ارتودنسی هم استفاده کن مارک چیکو..عالیه

نه ضرر نداره. بچه های خانواده ما همه خوردن هیچ مشکلی هم پیش نیومد.منم به دخترم میدم.برای کولیک و رفلاکس عالیه

سلام من از20روزبه بعدبه دخترم پسونک دادم آروم هم میشه بچه بنظرم خیلی خوبه ضرری نداره