۱۱ پاسخ

سلام منم سه روز پیش زدم واکسن حسین .زود زود پاشویش کن .جوراباشو با ابلیمو خیس کن.یکم دیگه قطره بده بهش .لباس زیاد تنش نکن خونتونو گرم نگه ندار پوشکشو باز کن اب بده بهش

نمیدونم این مادرا کجان که دارن جواب بقیه رومیدن جواب شمارونمیدن من اگه نمیدیدم چی 😠😠😠😠

من تازه پیامتو دیدم شرمنده استا بده
شیافت هر چهار ساعت یه بار جوراب با اب ولرم خیس کنو پاش کن درجا تبو میاره پایین

وقتی استامنیوفن کم نمیکنه ایپوپرفن بده

شیاف دکنوفلا بزن پاشویه اب ولرم کن لباسش رو کم کن یه تیشرت شلوار شرت نپوشون حتما باشه بزارلایه پاش خنک شه تب ازپایین تنه هست اگه شیاف نداری استامنوفن دوباره بده اگه خنک نشد مثل اتیش همینطور داغ بود ببراوژانس خطر بالاس

عزیزم تب بالای ۳۹ درجه رو باید ببری دکتر یا بیمارستان ولی اگه پایین تره با پروفن و شیاف کنترلش کن

عزیزم, با شیاف میاد پایین, فقط پشت سر هم پاشویه کن

سلام دوست عزیز
شلوارش رو دربیارین بدارید با پوشک باشه
لباس هاش رو کم کنید
دستمال با اب ولرم نمناک کنید رو پا.دست وپیشونی بذارید
اگه می بینید با قطره تبش پایین نمیاد وحدود40درجه داره میشه حتما ببرینش بیمارستان

شیاف بزار سریع پایین میاد

الان حالش چطوره پرش میزنه دست پاش هی تکون میخوره نمیتونه بخوابه

اگر تب به ۴۰ رسیده حتما باید ببری بیمارستان اگ با استامیفن و پروفن کم نشد تبش
پاشویه کن