۷ پاسخ

عزیزم فقط میتونی استامينوفن ساده بدون کدئین بخوری . منم سرما خوردم رفتم دکتر همین و گفت . هر دو ساعت یکبار هم مخلوط سرکه سیب و آب نمک هم غرغره کن

به من سیتریزین داده با شربت برم هگزین

من پسرم دوماه و نیمش دکتر رفتم گفت دیفن هیدرامین خوب نیست برات و در شیر ترشح میشه.برا بدن درد قرص استامینوفن ساده داد و شربت گایافنزین نوشت و گفت احتمال ترشح در شیر خیلی کمه. و برای آبریزش بینی لوراتادین از بقیه داروها بهتره
اول ازهمه دمنوش آویشن دمنوش چهارتخم و دانه به رو امتحان کنین خیلی عالیه
ان شاءالله خیلی زود خوب بشین🌹

من از متخصص اطفال پرسیدم گفتن قرص کوریزان مشکلی نیست اگه شدیده تا سه روز هر 8 ساعت استفاده کنید

سلام شلغم بخور جوشانده بخور نشاسته بخور

بری دکتر بهتره
خود درمانی نکن عزیزم

تا میتونی پرهیز غذایی داشته باش ولی فک نکنم خوردن قرص سرماخوردگی محدودیتی داشته باشه