۹ پاسخ

منم همه کار کردم
پیاده روی روزی 9 ساعت
آناناس خوردم
روغن کرچک دوبار خوردم
خاکشیر هر روز میخوردم
زرشک و زعفرون خوردم ک زعفرون خوردنش خطرناکه
زنجفیل خوردم
دمنوش گل محمدی خوردم
فایده نداشت هیچکدوم
رفتم دکترم با دست خودش هی دهانه رحمم رو باز کرد البته این در صورتیه ک دهانه رحمت شل شده باشه

منم دردم نگرفت ۴۰هفته طبیعی بودم رفتم برامعاینه بستریم کردن با سرم فشار دردم شروع شد پیاده روی هم فایده نداشت واسم

عزیزم دردت خود ب خود شرو میشه اگر ب اواخر هفته ی سی و هشت رسیدی دردت نیومد برو تحریک معاینه یعنی ماما یا پزشک بادست دهانه ی رحمت رو تحریک میکنه تا آماده بشی برای زایمان

سلام هرشب نزدیکی داشته باش

من هم پیاده روی میرفتم هم روزی ی لیوان عرق رازیانه و زیره یکیشو صبح یکیشو عصر میخوردم ب دستور پزشکم ۶روز قبل تاریخ زایمانم دردم گرفت

منم خیلی راه میرم تقریبا روزی دو ساعت راه میرم زعفرانم دم کردم فایده نداشت..شما روغن کرچک خوردی دردت نگرفت؟

عزیزم منم مثل شما منتظر فندق توراهیمم 😍
رفتی معاینه؟

سلام اینا نخور باعث میشه بچه مدفوع کنه و اگه اونو بخوره خیلی بده

عزیز گل مغربی استفاده کن.من استفاده کردم هم رحمم باز شد هم دردتم شروع شد هفته ۳۹بودم.پیاده روی هم کردم رقص لگن ورزش بادتوپ.