۳ پاسخ

عزیزم شاید برا رندونشه اخه پسرم از ۶ ماهگی به بعد به مدت یک هفته همینحوری بود بردم دکتر بهش پروکید داد الان خدا رو شکر خوبه شاید به خاطر دندون باشه

اسهال بیشتر از پنج دفعه در روز اصلا خوب نیست..سری پیش پزشک متخصص در بیمارستان کودکان ببرین ک مبادا خدایی نکرده آب بدن بچه تون کم بشه..خیلی خطر داره اسهال زیاد..اگه شیرخودتم میخوره .خودت نبات داغ بخور تند تند.بذار بچتون شیرتونو تغذیه کنه و شکمش ی مقدار سفت شه..احتمال سردیشم هست.سردی نخور ب هیچ عنوان.ولی ببرین پیش پزشک متخصص بیمارستان

بهتره که ببریش دکتر و آزمایش بده اسهال بیشتر از سه روز خطرناک هست آب بدنش کم میشه