۸ پاسخ

سلام عزیزم من همه این راهکارارو که دوستمون گفتن رو امتحان کردم واصلا فایده نداشت الان اسم سیرابی بیاد حالم بد میشه انقدر خوردم.رفتم دکتر بهم قرص ضد تهوع دمیترون داد روزی دوتا صبح و شب وگفت که بیخطره وقتی اونو خوردم خوب شدم اگه نمیخوردم داغون بودم تا پایان سه ماهگی خوردم و کم کم که دیدم حالم بهتر داره میشه قطعش کردم والان خدارو شکر عالیم

قرص زنجفیل از داروخانه بگیر بخور.
آمپول ویتامینb6 هم بزنی خیلی موثره
من خودم تا هفته نوزدهم حالت تهوع داشتم
از وقتی آمپول b۶ زدم خیلی خوب شدم.شما هم بگو متخصصت برات بنویسه

سلام مامانی ، سیرابی بخور خیلی برای حالت تهوع موثره
مواد غذایی خشک بیشتر بخور مثل بیسکوییت و یا نون خشک
زنجبیل هم خوبه
صبح ناشتا بیسکوییت بخور
قرص ب۶ هم بخور

سلام گلم منم همین مشکل دارم ...قرص دمیترون وآمپول ب ۶خوبه ...قرص زنجبیل خوبه ولی به شرطی که روزی یه باربخوری چون اگه دوبارشد واسه بچه بده باعث سقط میشه ...سعی کن قرص زنجبیل نخور ...دمیترون ب۶استفاده کن خوب میشی ...من الان واردچهارماه شدم هنوز هم حالت تهوع دارم ...تهوع دردوران بارداری طبیعیه باید تحمل کنیم چه میشه کرد ...موفق باشی

سلام گلم منم واسه بچه اولم تا آخر ماه هفتم تهوع شدید داشتم دمیترون مصرف میکردم بااون یکم بهتربودم ولی کلا خیلی سخت گذشت بهم

آدامس زنجبیل شنیدم خوبه.و یخ بزنی به اطراف لبت چیزای خنک کلا حالت تهوع رو بهبود میدن.یا خوردن بستنی

سلام عزیزم من هم مشکل شما رو داشتم دکتر برام دمیترون نوشت، ،و اینکه لیمو ترش بو کن و بخور و زنجبیل اینا خوبه.

سلام عزیزم..اسمت هانیه نیست؟؟؟؟من ۷ هفته هستم تهوع و استفراغ کشته منو