۸ پاسخ

من صبح زدم واکسنشو شب تب کرد واسه 4ماهگیش هم از فرداش تبش شروع شد بچه با بچه فرق میکنه لباس زیاد نپوشون دماسنج بزار اگه 37.5 رو رد کرد با آب و عرق کاسنی (هم دمای اتاق)پاهاشو زیر بغلشو خنک کن...استامینوفن روهم 4ساعته بده ...انشالله خوب میشه زود

پسر من هفت هشت ساعت بعد تب کرد هر نیم ساعت از طریق مقعد دماسنج بزار چک کن اگه تب کرد با آب و نمک یا عرق کاسنی پاشویه کن فقط آب ولرم باشه که اگه سرد بزاری خدایی نکرده تشنج میکنه لباساشم کم کن خونه رو هم گرم نگیر انشالله که تب نمیکنه

قطره استامینفن رو هر ۴ساعت بده یه شبانه روز مواظب باش اگه تب نکنه که نمیکنه دیگه لازم نیست نگران باشی

اگ بچه سروقت استامینوفن بگیره فک نکنم تب کنه اخه من واکسن دو ماهگی رها رو شب بهش قطره ندادم یکم تب کرد قطره ک خورد سر ۵ دقیقه تبش اومد پایین

سلام معمولا ۱ساعت بعدازواکسن ولی من قبل ازواکسن استامینوفن دادم

بچه ها با هم فرق دارن منم صبح واکسن دوماهگی زدم فعلا که تب نکرده خدا کنه تب نکنه خیلی نگرانم و میترسم . خیلی بی قرار درد داره بچم . بگذره این روزا

سلام.منم امروز واکسن ۱۸ ماهگی بچمو ساعت ۹ صبح زدم و قطره بهش دادم.تا الان تب نکرده
.سوال منم دقیقا مثه سوال شما بود

پسر من دو سه ساعت بعد تبش شروع شد