۷ پاسخ

سلام خانومی یه شامپو خارجی شپش هست از داروخانه بگیر اسمش رو یادم نیس ولی بگو توش شونه فلزی داره بده بوشم خیلی تنده توحموم اونو بزن بعد ۱۰دقیقه با شونه موهاشو شونه کن اگه موهاشم درد بگیره موقع شونه کردن یکم نرم کننده یاماسک موبزن هرچی تخم وخود شپش باشه می‌ریزه بیرون فقط در عرض یک هفته۱_۲بار انجام بدید کافیه وتموم میشه
وهم چنین اتو کشیدن مو واقعا این دوروش فوق العادس وجواب میده

دانه های اسفند رو با یک لیوان آب بجوشونید طوری که نصف آب باقی بمونه و از صافی ردش کنید و به کف سرش اسپری کنید سرکه سیب هم با آب به صورت مساوی ترکیب کنید و هفته ای دو بار به کف سرش و موهاش اسپری کنید

پسر منم شپش گرفته بود هفته ای دوبار اسپند آسیاب شده با آب جوش دم میکردم بعد اسپری میکردم به موهاش دوساعت بعد حمومش میدادم بعد حموم شپشارو از سرش جدا میکردم .اتو موهم خیلی جواب میده ولی بازم باید خودتون از سرش جدا کنید بندازین تو آب جوش

اصلا هم کوتاه نکن موهاشو حیفه این دوروش حتما جواب میده ویه چیز خیلی مهم نزارید پسر ودختراتون از کلاه روسری لباس یکی دیگه حتی برای یه لحظه استفاده کنه چون باعث انتقال صددرصد شپش میشه

عزیز این شامپو استفاده کن عالی من پسرم گرفت تو مهد کودک و بعد از اون خودم حتی باردار بودم و اجازه استفاده هر دارویی نداشتم عتلی بود بعد از ۱بار استفاده

سلام گلم سرکه خوبه موهاشو با سرکه بشور ویا اینکه به کل موهاش حشره کش بزن بعد با تاید بشور فک کنم این خوب باشه واینکه مواظب باشین خودتون هم نگیرین ازش

حتما کوتاه کنید اگه کوتا نکنید بیشتر رشد میکنن از داروخانه یه چیزی بگیرید بزنید