۷ پاسخ

من میدم
از قدیم هم میگفتن بدین
من شیرم غلیظ بوده نفهمیدم الان پسرم سنگ گلیه داره. اگه اب میدادم اینطوری نمیشد
قدیمیا واقعا چیزای خوبی میگفتن ماها گدش نمیدیم
هر وقت هم دیدین خوب جیش نمیکنه یکم ترنجبیل بدین
ادرار نی نی هاتون رو همیشه چک کنین کم نباشه

چرا میتونید بدید آب جوش با یکم قند مختصر
من دادم

بچه ی من تو دو ماهگی برای دفع مدفوع خیلی مشکل داشت دکتر بهم گفت بهش اب خالی بده
ولی همون ماه اول بخاطر نفخش برده بودم یه دکتر دیگه بهم گفت یکی دو قاشق چایخوری بهش اب قند بده
به قول همسرم مادرای ما با شیشه بمون آب قند میدادن
من الان روزانه حدود 30 سی سی آب نبات یا قند به بچه م میده و احساس میکنم مشکل نفخ و حتی رفلاکسش بهتر شده
ولی اگر بچتون برای دفع مدفوع و گاز مشکل نداره یا ادرار کم نیست لزومی نداره آب بدین چون شیر بعضی مامانا کاملا مطلوب هست و کل نیاز بچه رو تامین ميکنه

منم از بهش میدادم دکتر گفت بهش بده

من با ی قرص ک دکتر داده برا رفلاکس بهش میدم

عزیزم فک نمیکنم کار درستی باشه مگه با دستور پزشک

من با ی قرص ک دکتر داده برا رفلاکس بهش میدم