آیا بادام زمینی خوبه، برای وزن گیری جنین

۱۰ پاسخ

ب من که ماماگفته نبایدبخورم اصلا بهش حساسیت ندارم والله خیلیم دوسش دارم

بله خیلی خوبه کلا مغز ها برای وزن گیری جنین خوبن

عالیه حتما بخور 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

آره خوبه کلا مغزیجات کمک میکنه برا وزن جنین

بادوم زمینی اگر حساسیت نداری بخور در ضمن گرمی هست ممکنه بعدان خوردن زیادش مشکل ساز بشه گردو و بادوم بخور از همه بهتره

ایجاد حساسیت می‌کنه تو بارداری نباید زیاد مصرف بشه

زیاده روی،نکن،در خوردنش،،،،باعث حساسیت میشه، ،،،برا،وزنگیری نی نیت پودر لیدی میل بخور

منم مغزیجات هر روز خوردم وزن بچم‌خوب شده بود

خیلی عالیه 👌👌👌👌

نخوری بهتره چون میگن ممکنه بچه دچار آلرژی بشه.بادوم هندی و پسته بدون نمک بخور