۶ پاسخ

عزیزم دختر منم همینطور بود بعدش فهمیدم مخصوصا نباید به وزن پوشاک مولفیکس اهمیت بدیم
من از وقتی دخترم ۶ کیلو بود سایز ۴ پوشاک مولفیکس رو بستم خیلی هم براش خوب بود

عزیزم بخاطر اینکه تپلی شدن اینجوری ميشه منم مولفیکس سه میبندم و همینجوریه . من پوشکش رو هم عوض کردم باز خط افتاد. برای اینکه تپلی شدن . وقتی میخای پوشکش رو عوض کنی بیست الی نیم ساعت باز بزار که جای خط ها کامل بره و حتما روی پاهاش نم نداشته باشه خشکه خشک باشه بعد دوباره پوشک کن

دختر منم روی پاهاش ردمیفته منم سایز سه میبندم یعنی باید سایز 4بگیرم اخه وقتی بزرگتر باشه که مجبوری بیشتر چسبا شو بهم نزدیک کنی اونوقت فرقی نداره که الان همین سایز سه رو وقتی شل ترمیزاریم بدوایمیسته

ب وزن روی پوشکا توجه نکن دختر دوماهگی پنج کیلو بود سایز دوهم تا شیش کیلو بود ولی تنگ بود براش
توهم سایز بزرگترو امتحان کن

بغل پاش رابکش پایین ترپشکش رااگه خوب نشدحساسیت داره به مولفیکس مای بیبی براش بخر

سلام دوست عزیز. دقیقا منم با دخترم همینطوریم. مولفیکس ۳میبندم. اما بیشتروقتا همینجوری خط میفته. شلم ک میبندم نمش درمیاد. اما سایز۴فعلا زود.