۷ پاسخ

والا طبق برنامه هایی که من دارم ماشاالله بچه خیلی خوب و تپل است اینم یه جدول وزن جنین
برای سی و دو هفته زده ۱۷۰۰ شما که توی سی و یک هفته اید ماشالله چشمش نزنم خیلی خوبه اسپند دود کن برا خودت و نی نی

واه وزنش ماشالله خوبه من هفته ۳۰ رفتم ۱۶۰۰ بود و گفت نرماله الان شما هم نرمالی

سلام عزیزم برا منم همینجوری بود وقتی بچه م دنیا اومد ۳۲۰۰ بود.. برا وزن گیری بستنی. مغزیجات.شیرخرما.. پودر لیدی میل

تو 31 وزن بچه 1 کیلو نیم باید باشه بچت خوبه وزنش عکسی که فرستادمو بخون

ن عزیزم نگران نباش،وزنش عالیه،من اخر 32 هفته سونو دادم 1800 بود،دخترم 3/300 بدنیا اومد،وزن گیری اصلی این چند هفته باقی موندست

سلام عزیزم من که سی و سه هفته هستم دو و نیم بود ماشلا.حالا به دکترت بگو

سلام من دیروز توی هفته سی و دو رفتم وزن پسرم 1800 بود شما که یک هفته هم از من عقبتر هستین البته من هنوز دکتر نرفتم که جواب سونومو ببینه ولی فکر نمیکنم که مال شما کم باشه