۴ پاسخ

ربطی نداره ولی ببرش دکتر بزار خوب بشه اسهال بچرو از پا میندازه

اصولا ربطي نداره ولي اگر بدنش كم اب بشه امكانش هست تب كنه و تشنج كنه تا ميتونين بهش ابكي بدين كه اب بدنش تامين بشه

اسهال ربطی به تشنج نداره .تب کنه اگه باید کنترلش کنی .
فقط اسهال اب بدن بچه را کم میکنه زیر چشماش گود میشه که باید مرطب پودر او ار اس و پدی لاکت بدین بخوره

نه ربطی نداره فقط اب بدنش کم میشه بی حال و زرد میشه باید بهش ااراس بدی و پودر پدی لاکت و تلیت ماست و پونه جوشونده نعنا تشنج بیشتر با تب مرتبطه