۱ پاسخ

درمان پرش عضلانی کودک با دارو

میوکلونوس عمدتاً با باربیتورات ها(Barbiturates) درمان می شود. این دسته از داروها با کند کردن سیستم عصبی مرکزی، به کاهش علائم کمک می کنند. عوارض جانبی شامل خواب آلودگی و از دست دادن نسبی تعادل و هماهنگی است. کلونازپام(Clonazepam) یک باربیتورات است که معمولاً برای درمان این مشکل از آن استفاده می شود. پزشک یک داروی خاص را بسته به نوع میوکلونوس و علت آن تجویز می کند.

بعضی وقت ها پزشک ممکن است بیش از یک دارو تجویز کند. این به این دلیل است که میوکلونوس می تواند ناشی از ناهنجاری های مختلف در مغز باشد. داروهای مختلف مناطق مختلف مغز را هدف قرار می دهند