سلام ..بچه دوماهه اسهال میگیره؟:::؟؟؟؟؟

۴ پاسخ

سلام عزیزم معمولا نوزاد ها تعداد دفعات مدفوع کردنشون مشخصه...اگر نسبت به قبل بیشتر شده و بعد از هر بار شیر خوردن مدفوع میکنه و یکدفعه به حالت ابکی در اومده و همچنین اشتهاش کم شده یا خدایی نکرده تب داره نشانه ی اسهاله وگرنه مشکلی نیست...یه موقع هایی هم مدفوع به شکل تکه تکه و سبز رنگه و نشانه ی اینه پهلوهاش سرماخورده...یه دستمال گرم کن ببند به پهلوهاش...

اگه از ۵بار بیشتر باشه باید ببریش دکی

نه اخه چرا باید اسهال بگیره در طور شبانه روز زیاد مدفوع میکنن اونم معمولی اما دیگه اسهال نه

سلام عزیزم بهش نون و پنیر با چای کمرنگ که با یکم نبات شیرینش کردی بده. اگه نخورد سیب زمینی کوچیک رو لای فویل بپیچ و تو فر یا رو گاز بپز. واسه اسهال خوبه. نهارم کته و ماست رو با ماهیچه آب پز بهش بده که قوتش باشه چون احتمال زیاد به خاطر دندونه که اسهال شده . باید مقوی بخوره که زودتر در بیاد. بدش هم سیب درختی رو پوست بکن و کمی آب پز کن و هر جوری دوست داره بده بخوره. موزم خوبه بخوره.
نگران نباش.