۵ پاسخ

سلام پسرمن که داشت و از10روزگیش هم معلوم شدویه هفته بستری شد،بعدترخیص دکترشربت سفالکسین دادوگفت باید6ماه بخوره،دوزش یه باردرروزبودونبایدفراموش میشد،چون بایددوباره ازاول شروع میکردم،بلاخره 6ماه تموم شدوفرستادعکس رنگی،خداروشکرعکس رنگیش مشکلی نداشت وشربتش و قطع کردیم

عزیزم 😙😙بلا دور باشه ازش

اخی عزیزم 😢😢😢😢😢

سلام والا منم تجربه ای ندارم ...دکترش که باید بگه تا کی ادامه بدین

اخه عزیزم ،من ک تجربه ای ندارم الهی بگردم چی کشیدین ان شالله ک ب حق فاطمه زهرا زود خوب شه