۶ پاسخ

سلام امروز آنیتا رو بردم بهداشت ده کیلو بود وزنش کمه. بردم پیش دکتر. میگفت وعدهای غذایی کامل بخوره. مغزیجات بهش بدم منتها قبل از وعده اصلی نباشه. میان وعده بهتره از نون استفاد.ه بشه. مثل نون و خرما و نون و پنیر. کلا نون چاق کنندس. سیب زمینی پخته و سفیده تخم مرغ خوبه.هفته ایی ۵تا تخم مرغ مصرف بشه.شیر محلی با نون هم بهش بدم. شماهم اینکارو انجام بدید

سلام ، ماست و کشمکش با هم ترکیب کنید یا ماست و زعفرون، البته ماستش خوب باشه ماست محلی... جوانه گندم، ارده شیره، شیر وعسل یا شیر و خرما... اینها خیلی خوبن برای وزن گرفتن بچه هم عالی هستن...
مامان های مهربون موز برای بچه ها خیلی خوب نیست، دستگاه گوارششون رو خیلی داغون میکنه و حتی عوارضش تو سن بزرگسالی نشون میده ،یبوست هم اگه بگیرن که خیلی مشکلات به دنبالش میاد

پسر من۱۴کیلو
میان وعده هم موز و آبمیوه و پسته و متنوع بدین که دلزده نشن ولی من در کل خوراکی هایی مثل پفک و اینا بهش ندادم خودشم دوس نداره

دختر من ۱۳کیلو هست.خرما ومیوه مخصوصا موز و پرتقال خیلی دوس داره ومیخوره.بیشتر مواقع روزی دوتا موز میخوره.بادام هندی هم بهش میدم.شیرم براش شیرین میکنم مبریزم توشیشه میخوره.

دختر من ده کیلو هستش البته کمی وزنش ژنتیکیه، میان وعده هم میوه و خرما انواع مغزها و انجیر کشمش رو بهش میدم خیلی هم دوست داره

سلام پسر من ۱۱ کیلو هست میانوعده آبمیوه و میوه و نون و پنیر و بیسکویت‌و کیک میدم بهش