۷ پاسخ

الان یکی از شرایط که میشه سزارین کرد داشتن بواسیر هست. نگران نباش دکتر معاینه کنه خودش نامه میده سزارین عملت میکنن.

سلام عزیزم من جاریم داشت طبیعی هم زایمان کرد تو بیمارستان دولتی و بد،بیچاره پدرش در اومد

سلام گلم.یکی از فامیل هامون داشت طبیعی زایمان کرد دو سه روز بعدش باز رفت بواسیرش رو عمل کرد.سزاربن نکردن براش

سلام مامانای گل ان شاءالله که حالتون خوبه من چند سال پیش هموروئید عمل کردم الان سزارینم میکنه یا طبیعی چون هنوزم یکم اذیت میشم

سلام عزیزم بهت نامه دادن اونموقع؟

سلام عزیزم شما قبلا با مشکل بواسیر چیکار کردین واسه زایمان میشه منم راهنمایی کنین

سلام بله بدترش میکنه باید یک برگه از دکتر بگیرید تا سزارینتون کنن