۶ پاسخ

سلام کم پشتی موهای بچه ها تواین سنین طبیعیه تا یکی دوسال دیگه خوب میشه آخه من از بهترین دکتر متخصص اطفال سوال کردم
آدم های قدیمی همیشه میگن موی بچه رو بتراشی خوب میشه ولی اصلا این تراشیدن ها تاثیری نداره این نظر دکترهاست نه نظرمن

باید هر ماه سر موهاشو کوتاه کنین تا پرپشت بشه...از روغن بادام تلخ هم استفاده کنید خوبه

سلام اولا کم پشتی مو ارثی هس ..تا حالا از ته زدین.اگه نزدین یبار دیگه از ته بزنیم تاثیرش بیشتره

دختر منم همین بود ولی دوبار مامانم واسش پوست تخم مرغ و حنای بی رنگ و روغن زیتون و مورد و نخود اسیاب شده و خاکشیر اسیاب شده رو قاطی کرد نیم ساعت گذاشت سرش واقعا عالی بود کلی موهاش داره در میاد

سلام.مامانیه عزیز.طبیعیه که موی بچه نازک و کم پشته.دخترای منم اولش موهاشون نازک و کم پشت بود به حدی که پدر سوهرم میگفت بتراشی خوب میشه.ولی نن گوش ندادم چون میدونستم که با تراشیدن تغییری نمیکنه.به مرور زمان خود موی بچه زخیم میشه.حالا میخام ببینی موهای دخترم از همه ی دوستاش بهتره.زیاد به این موضوع توجه نکن.فقط دارو های تقویتی مثل شربت سانستول و ....که به درد سنش بخوره بهش بده.کفایت میکنه.چون داخل شربت مواد لازمه هست.

سلام حجم و رشد موی کودک از دوسال به بعد مشخص میشه یک ساعت قبل حمام روغن بادام بزنی و تغذیه اش خوب باشه کافیه