۲۱ پاسخ

سلام والا من تنهایی نمی تونم حسین رو ببرم حموم مامانم همیشه حسین رو حمام میبره اخه مترسه از حمام چنان جیغی میزنه که ادم فک میکنه یکی محکم زده حسین رو .بعدش حوله رو می پیچم دورش میاریم جلو بخاری لباساشو تنش میکنیم.

دختر من که عاشق اب بازیه گاهی با من میره گاهی با باباش میره و میخنده

من تنها حمومش میکنم ایلیارو خیلی هم راحته فقط موقع ریختن آب روی سرش یه ذره میترسه اونم آخر از همه موهاشو میشورم

من از کوچولویی یعنی ۴۰ روزگی دیگه خودم بردم البته کارن حمومو دوست داره ولی من با لباس زیر میرم تو میارمش خشکش میکنم لباساشو که پوشید سشوار میکشم و حالا لباسای خودمو عوض میکنم کاری نداره عزیزم چند بار ببری عادت میکنی

سلام حموم ک ن تنها نمیتونم ولی لباس پوشیدن ک دیگه راحته

سلام آره خودم میبرم شستنش کار سختی نیست حالا یه کم گریه میکنه بی خیال شما کار خودتو بکن ..

من چند باری ک تنها بودم تک خونه خودم شستم. خیلی سخت نیست فقط باید تعادل بچه رو تو دستت داشته باشی ک ی وقت خدا نکرده از دستت لیز نخوره بیوفته.

من از روز سوم که بدنیا اومده تا الان خودم حموم برومش بدون کمک هیچ کس الانم وقتی میبدمش اول آرسین و میشورم بعدش خودمو بعدشم دوتایی میاییم بیرون

سلام ....بچه ها رو تا 3ماهگی مامانم حمام می برد خودم لباس تنشون می کردم ولی از 3ماهگی به بعد دیگه خودم می برمشون بیشتر شب ها می برم که شوهرم هست .....لباس هاشون رو تنشون می کنه ولی اگر مجبور بشم که در طول روز ببرم یکیشون رو می برم حمام میارم لباس تنش می کنم بعد اون یکی رومی برم .....حسنا عاشق حمام و اب بازی ولی یسنا اصلا حمام رو دوست نداره فقط گریه میکنه ولی من توجه نمی کنم دیگه چاره ای ندارم 😊

اره...من خودم تنهایی میبرمش..وانو پرآب میکنم میزارم مریلا بازی کنه..خودمو ک شستم..مریلارو میشورم..بعدش ک تمام شد دوباره توو وان پراب میزارم..خودمو خشک میکنم درآخر مریلا رو خشک و لباس میکم😊.

سلام مامانای عزیز واقعا شما نمیتونید یه بچه رو حموم کنید من سامان از همون روزای اول خودم میبرم حموم کاری نداره که بچه رو بزارید تو لگنش بزار بازی کنه بعد شما هم اروم اروم بشوریدش

سلام آره خودم میبرمش گاهی هم با باباش میره خداروشکر از نوزادیش از حموم رفتن خوشش میاد موقع لباس پوشیدن هم خودم تنش میکنم

من نوزاد ک بود به کمک همسرم میبردم حمام میخوابوندم تو بغلش میشستم.از وقتیم ک کامل نشست و تونست خودشو کنترل کنه دیگه خودم تنهایی میبرم.لباساشم از اول خودم میپوشونم..

سلام من ک از روزی بدنیا اومد تا الان تنهایی میبرم حمام

سلام.من بعضی وقتاتنهابودنی میبرمش حموم.اونومیشورم میزارم تووانش بااسباب بازیهاش بازی میکنه بعدم خودم حمام میکنم وباهم میایم بیرون

۲۱ سالمه از اول خودم میبرم حتی خواهرزادم رو هم من میبردم حموم دوسال پیش
شلوارمو میدم بالا مهرابم وایمیسته میشورم ده دیقه ای میارمش بیرون حوصلم نمیگیره دو ساعت تو وان بذارمش
اگر ترس اینو نداشته باشی که میوفته و اینا راحت میبریش حموم
شاید پنج بار مامانم برده باشه مهرابو حموم تا الان

منم خودم میبرم حمام بعد که خودمم حمام میکنم باهم میایم بیرون لباس تنش میکنم

آخه مشکل من اینجاست که دخترم ازحموم میترسه تووان نمیشینه تاوقتی توبغلمه ساکته ولی وقتی تو وان میزارمش جیغ میزنه عروسک واسباب بازی هم فایده نداره

تنها میبرم من قبل از بردن حموم لباس رو کنار بخاری اماده میزارم تو حموم هم تو وانش میشونمش میشورمش قبل از خشک کردن با حوله با کهنه خشکش میکنم بعدم حوله میپیچم دورش دیگه کنار بخاری لباس تنش میکنم

من اولش که کوچولو بود مامانم حمامش میداد حالا خودم میبرمش تو وان میشینه خودم حمام که تموم شد اونم حمام میدم بعد باهم میایم بیرون

از اول تنها میبردم الانک دیگ بزرگن میشینه تو وان بازی کردن خودم حمام میکنم اخر کار اونو باهم میایم بیرون