۴ پاسخ

عزیزم نده اصلا ترنجبین..من واسه خاصیت خنکیش ب پسرم دادم یه خانوم باتجربه بهم گفت ترنجبین روی مغز بچه خیلی تاثیزمیزاره...
اصلا نده عزیزم ..واسه ی یبوست فکر میکنم عناب هم خوبه‌.شب بزار توی اب خیس بخوره فردا ب اندازه یک قاشق چایی خوری بده به نی نی...

ترنجبین واسه دل‌پیچه و درد کولیک خوبه اونم یه مقدار صبح ناشتا و غروبا قطره چکان پر به بچه داده بشه گاز از روده هاش خارج بشه

عزیزم زیادشم خوب نیست یکم توآب حل کن بعد که حل شد صاف کن با قطره چکون بهش بده واسه چی بهش میدی ترنجبین صفرابره

عزیزم زیادم خوب نیس ی ذره توآبحل کن بعد صاف کن با قطره چکون بهش بده واسه چی بهش میدی تر نجبین صفرابره