۶ پاسخ

امپول فشار رو ب ۹۰٪ خانوما میزنن. چیز خاصی نیست اصلا. ترس نداره یه امپول معمولیه.

آمپول رو بخوای و نخواهی میزنن پیاده روی کن حتی تو خونه منم میگفتم آمپول فشار نمیخوام همین بستری شدم بهم زدن

انشاءالله زایمان راحتی داشته باشین. قسمت داخلی مچ پاتون سه انگشت بالاتر از قوزک رو با انگشت سبابه به مدت ۲۰ثانیه فشار بدید، انگشت رو برداری و دوباره تکرار کنید. در شروع دردهای زایمانی موثره.توی اینترنت درمورد طب فشاری و شروع دردهای زایمان با طب فشاری سرچ بزنید بقیه نقاط رو هم براتون میاره. زیاد پیاده روی کنید. سرپا زیاد بنشینید.دستاتون رو به دیوار تکیه بدین زانوهاتون رو کمی خم کنید و لگنتون رو به صورت نیم دایره از عقب به چپ و راست بچرخونید

ان شاالله این هفته دردات شروع میش

اشکال نداره واسه زایمان از روشی استفاده میکنن بهرحال
من هفته38 زایمان کردم چون بچم زود اومدپایین یکمربند زیرکمرم گزاشتن ک بابرق بود جرقه واردمیکرد ک وقتی دردم میگیره ول نکنه
میخان ک زایمانت طولانی نشه بیدفه دردو تحمل کنی

امپول فشار که بد نیست منم تو ۴۱هفته۳روز با امپول فشار زایمان کردم اصلا نترس ایشالله زوده زود زایمان میکنی عزیزم