۴ پاسخ

عزیز گلبولهای قرمز خون و تعداد پلاکت های خون همه چیش خوبه لب مرز تقریبا اصلا نگران نباش قطره یا پودر فرامکس اگر میدی و شب بده ک بیشتر جذب بشه و سیرابی و تمیز بشور بزار قشنگ چندساعت بپزه ابشو بده بخوره خیلی واسه کم خونیش خوبه

سلام مامان گلی.شما روبروی اعداد ازمایش بچه ات یه حداقل و حداکثری نوشته.عدد داده شده رو با اونها مقایسه کن متوجه میشی.یا به عکس از صفحه ازمایش بزار تا بهت بگم.

هموگلوبونش ک خوبه ینی کم خونی نداره

والا من تاحالا حسین رو نبردم سر در نمیارم