۴ پاسخ

وزنش خوبه ک عزیزم من دخترم سه ماهشه پنج کیلوعه تازه پیش فوق تخصص ام بردم‌گفت معمولیه حتی نیازی ب شیر خشک‌کمکی نداره

بله خداروشکر خیلی خوب بود منم این وزن رو تو ۲ماهگی دخترم داشتم و میگفتن عالی.. بخوایین به دیگران اهمیت بدین برا تمام دوران بزرگ شدنش اذیت میشین.. همیشه اینو بدونین هیچ بچه ایی شبیه هم‌نیست

عزیزم وزنش ک خیلی خوبه ب حرف دیگران اهمیت نده تپل برا چی بشه
نمیدونم چ اصراریه مادرا میخوان بچه تپل بشه
چاقی هزارتا بیماری ب همراه داره وقتی بچه طبق نمودار وزنش نرماله چرا میخواین بیشتر بشه وزنش، اینجوری بچه پر خور بار میاد و دراینده نمیتونه وزن کم کنه چاق میمونه

عزیزم وزن تولدش چقدر بوده؟ به حرف دیگران اهمیت نده ببین دکترش چی میگه . ماشاءالله خوب بوده دو ماهگی ۵۵۰۰. من پسرم سه ماهگی ۵۷۰۰ بود.