۵ پاسخ

دلش درد میکنه منم بچه ام دلش درد میکنه راهش که میبرم آروم میشه هیچ اشکال نداره منم راه میبرم .سختی شو داره باید تحمل کرد چند ماه دیگه خوب میشه دیگه نیازی به ما ندارن که بخوابم راه ببریم خودش سینه خیز میکنن.

بچه رو هر روشی عادت بدی دیگه همون مدل به شیر خوردن عادت میکنه ..من اویل بچم رو زمین میخوابید بدون تکون دادن و لالایی خوندن ...متاسفانه چندباری شوهرم بغل گرفتش و براش شعر میخوند و تکون تکونش میداد الان دیگه مجبور شیدم بزاریمش گهواره ..اگه موفع شیر خوردن از سینت امتناع میکنه و فقط شبا راحت سینت رو میگیره احتمالا رفلاکس و یا کولیک داره معمولا این علایم نفخ و دل درد بعد از ١٥ تا ٢٠ روزگی نوزاد مشخص میشه ..مدام بچه رو با روعن زیتون ماساژش بده تا هم عضلات شکمش قوی بشه هم دل درد و نفخش کمترشه ..اگه هم فایده نداشت پدی لایک هر ١٢یاعت ٥ قطره و قطره کولیک هر ٤ساعت نیم سی سی بده. فقط سر ساعت بهش بدی.

عزیزم کولیک و ریفلاکس نداره؟

البته هنو ی ماهشه...بالاخره اذیتاشو داره....

شاید عادتش دادی اینطور....