۷ پاسخ

پماد استریل چشمی و پماد بی حسی رو روی یه تیکه باند استریل بریز که خوب چرب بشه به بدنش هم بزن ..بعد بزارش رو بدنش که وقتی پوشکش میکنی پوشک بهش نخوره و دردش بگیره ..با سرم شستشو هم تمیزش کن ...البته جیشش خودش ضدعفونی کنندس بزار پوشکش خوب پر بشه بعد عوضش کن

قبل از نوروز برو ختنش کن

پوشک میشه کرد ولی بزرگتر براش ببند 1سایز بزرگتر قبلش شیر بهش بده قندش نیفته

سلام پسرمو الان 5روزه ختنه کردیم روز اول با استامینوفن دادم خوب بود خوابید پماد بی حسی دکتر داد زدم خوب بود دردش نمیفهمه ولی وقتی در روز پاهاشو تکون میده موقع عوض کردن پوشک یا لباس جیغ میزد بدجور شب سوم خیلی گریه کرد تا صبح حتی استامینوفن جواب نداد الان بهتره ولی حتما قنداق کن ک پاشو تکون نده من فقط پاهاشو بستم ک درد نکشن با تکونای خودش چند روزه همش قنداقه هنوز حلقه نیفتاده

زود ختنش کن من یه ده روز قبل از دوماهگی ختنش کردم اگه سنتی باشه که قبلش بی حسی میزنن بچه متوجه نمیشه. بعد همون جا دوبرابر وزنش استا بده یا یه رب قبلش بهش بده ...بچه من کلا یه نیم ساعت بیشتر گریه نکرد چون مسیر تا خونه ٤٥ دقیقه زمان میبرد تو مسیر یکم پماد بی حسی هم ریختم رو زخمش ...شلوار راحتی براش ببر دوتا پوشک سایز بزرگتر ببر ..پارچه و ملافه تمیز ..شیر هم اگه کمکی شیر خشک میخوره براش اماده کن ..اگه پستونک دهنی میگیره هم براش ببر ..نترس کلا یه ٥ دقیقه بیشتر وقت نمیبره.

نه هنوز ختنه نکردیم چن روز دیگه

سلام ختنش کردين