۸ پاسخ

عزیزم اصلا طبیعی بودنش اینه که هردوساعت طلب شیرکنه خوبه که تاسه ساعت دووم میاره بنظرم کاملا طبیعی وحتی اگه بیشتر ازسه ساعت خواب موند

خودت برش داربزارش روسینت شیربخوره ودوباره برش گردون سرجاش به خوابش ادامه میده

ایرادی نداره.. بعضی موقع ها اینطوری میشن.. شاید درطول روز بازیگوشی نمیذاره سیر سیر بخورن و شب تمایل بیشتری داره...مهم اینکه بخوره و سلامت باشه..ان شاالله که شیر شما هم‌کافی باشه

خوب وقتی بیدار میشه طلب شیر میکنه گشنشه.و شاید شیر شما سیرش نمیکنه

قشنگ سیرش کن نزار خوابش ببره
معمولا هر دوساعت یک ساعت ونیم بیدار میش براشیر

عزیزم چقدر شیرمیخوره؟؟؟من سرچ کردم گفت باید ۲۰دقیقه شیربخوره و دوالی سه ساعت بخوابه وبرا وعده بعدی بیداربشه احتمالا فوری زیرسینه خوابش میره ک زود زود بیدارمیشه درطول شب

مکیدن غریزشونه پستونک بهش بده

سلام عزیزم من به دخترم قبل خواب قندداغ کم شیرین میدم هم آروم. میخوابه هم اذییت نمیشه وقندش نمیفته.

دقیقا پسر منم 5 روز دیگه 4 ماهش میشه الان سه چهار روزه هر دو ساعت بیدار میشه گریه میکنه قبلا شبا 5 ساعت ی سره میخوابید بعدش بیدار میشد شیر میخورد