۵ پاسخ

عزیزم سرنگ استفاده کن با شیردوش فکر هم نکن همچین سریع نوک دارمیشه من بعد یک ماه تازه الان یکم نوک دارشده هرچی بچه شیربخوره خودبه خود نوک سینه هم درست میشه.

سلام عزیزم اصلا با سرنگ اینکارو نکن من کردم سوراخ سینه ام زیاد شدن تا الان بچم اصلا نمیتونه شیر بخوره خفه میشه....با انگشت شصت و اشاره ات سینتو بگیر بزار دهنش اصلانم استرس نداشته باش

یه کم روغن زیتون بزن سر سینه هات رو به بیرون ماساژشون بده سعی کن وقتی میخوای بزاری دهن بچه همون قسمت نوکش رو بزاری دهنش آروم آروم خودش مک میزنه میاد بیرون

ی سرنگ بگیر داخلشا در بیار از پشت نوک سینتا فشار بده توش تا در بیاد

سلام گلم. از دارو خانه بست سینه بخر. مثل شیر دوش هست ولی کوچیکه سینه ات نوک دار میشه .وقتی هم هاله ی قهوه ای رنگ سینه داخل دهان کودکته بزار خودش وقتی سیر شد ،بعد با انگشت کوچیکت اروم سینه ات را در بیار بیردن چون اگر بکشی هم زخم میشی هم بچت سخت سینتو میگیره.