۳ پاسخ

عزیزم اصلا خجالت نکش،اقتضای سنش هست و هرچه حساستر بشی بیشتر اینکارو انجام میده خصوصا برای جلب توجهتون،تنها کاری ک خودتون و اطرافیان میتونین انجام بدین اینه که کاملا نسبت ب رفتارش بی توجه باشین و اون فردی رو ک زده متوجه کنین که اون دردش اومده و ناراحت شده ولی ن ب شدتی ک خودش رو گناهکار بدونه و بهش اسیب برسه فقط در حد ناراحت شدن ،من بااین روش واسه دخترم جواب گرفتم

سلام علت دست بزن پیدا کردن بچها متفاوته. مثلا گاهی بچه چیزی میخواد مادر یا پدر بهش اهمیت نمیدن و بچه با زدن میخواد توجه اونا رو به خودش جلب کنه. گاهی بچه از چیزی بترسه یا عصبانی باشه اینکارو میکنه. دست بزن داشتن بچه باید زودتر از سرش رفع بشه چون ممکنه بعدا برای خودش و پدر و مادرش مشکل ساز بشه. شما میتونی تو اینترنت سرچ کنی علل دست بزن داشتن کودک و رفتارهایی که باید داشته باشیم کامل شرح داده شده. خود من اینکارو کردم. چون گاهی آنیتا خواهر و برادرش رو میزنه. موفق باشید.

سلام دختر من هم همین مشکل داره وبیشتر اعضا خانواده مثل خودم ،پدرش پدربزرگها وخاله وعمه ،دایی رو میزنه!من بهش توضیح دادم که این کار زشته،حتی یکبار یواش وقتی زد زدمش،تو اتاق خودش زندانیش کردم، باهاش قهر کردیم اما فایده نداشته!!!والان کاملا باعلم به اینکه کارش اشتباه هست این کارو میکنه ومن دقت کردم هر وقت دربرابر کاریا حرفش مقاومت میکنیم کتک میزنه،وجدیدا اشیامختلف رو هم پرت میکنه