۲ پاسخ

سلام پسرمنم همینطور بود. هرموقع صدایی ازحیوونامیومدومیترسیدبراش یه غصه کوچیک می ساختم. میگفتم. مثلااز صدای خروس خیلی, میترسید. هرموقع صداش میومدمیگفتم صبح شد آقاخروس اومده داره به همه سلام میده. صبح بخیر میگه ومیگه بیدارشین.... توگوشیم نرم افزارآموزشی صدای حیوانات وریختم ومیزاشتم خودش بازی کنه وباهاشون آشنابشه.

پسر منم همینطوری گویا طبیعیه و نشون دهنده دقت زیادشون هست
خودم وقتی توشرایطی قرار میگیرم که میترسه و باهیچی هم آروم نمیشه فقط از اونجا دورش میکنم همین
امیدم به اینه که بزرگ میشه خوب بشه