۵ پاسخ

عزیزم هفته ۲۰ تازه جنین‌شروع میکنه ب حالت نبض تکون خوردن حرکاتش هم مهم نیست ک در روز چقد تکون‌میخوره هرموقع زیر شکمت احساس نبض کردی بدون‌ اون کوچولوته ک تکون خورده

از هفته ۱۸ به بعد مثل نبض فقط میزنه از هفته ۲۸ تکونای اصلیش شروع میشن

عزیزم چیزای شیرین بخوری زیاد تکان میخوره ولی دقت نکردم که چند بار باید تکون بخوره

عزیزم تو هرکس فرق داره .بعضیا زیاد تره بعضیا کمتر

۴تا۶بار در یکساعت خوبه