۶ پاسخ

اصلانترس من قبلن باشوهرم میبردمش ولی الان تنها میبرمش وسایلشوقبل ازاینکه ببریش حموم اماده کن یه پارچه بزارروی پات بچه روبگیرتوبغلت اروم اروم اب بریزوبشورش بعددمرش کن روی دستت پشتشووسرش بشور

من از ده روزگی پسرم خودم حمومش کردم‌،اول یه پارچه ی نخی میندازم روی پاهام و درازش میکردم توی بغلم ،الان هم میشینه ،با یه دشت نگهش میدارم و با اون یکی دشتم می شورمش ،چون روی پاهام پارچه هست ،اصلا سر‌ نمیخوره

من تنهایی حموم نمیبرم. شوهرم باهم میبریم اون بچه رو تو وان نگه میداره من میشورم

من از20روزش ک بچم بوده همش توی حموم میبرم حمومش میکنم تنها هم هستم آخه توی خونه بخام حموم کنم اینقدر دستو پا میزنه همه جا رو خیس و کثیف میکنه توحموم خیلی راحته

من دخترم و تنهایی حمام میکردم چون خیلی آروم بود برام کار سختی نبود با یه دستم و یه پام نگهش میداشتم و با یه دست دیگه از داخل تشت اب میریختم و میشتم البته تا زمانیکه هشت ماهه شد تو اتاق حمامش میکردم میترسیدم تو حمام سر بخورم بندازمش ولی پسرم خیلی دست و پا میزنه نمیتونم تنهایی بشورم از مامانم کمک میگیرم

تا یه ماهگیش ک مامانمم حمومش میکرد ولی بعد اون خودم وسایلای لازمه رو قبل حمام آماده میکردم بعدش روپاهام یه پارچه می کشیدم بعدمیشستمش الان دیگ حمام بردنش براهردومون کلی تفریحه