۵ پاسخ

سلام راضیانه بهش بده و برو برا عطاری دوا بهت میده دوای عطاری خیلی خوبه زود نتیجه میگیری

روغن زیتون بمال ب شکمش ماساژ بده دمر بزارش پشت شکمش ماساژ بده..خودتم تا4ماه رزیم غذایی رعایت کن تا کمتر اذیت بشه..حذف حبوبات و سبزیجات.و فست فود و ترشیجات

عزیزم قطره پدی لاکت بده .پاهاش را به حالت دوچرخه تکون بده.و صدایی که مداوم باشه مثل صدای سشوار یا هود که نرم افزارهایی برای این صدا ها هست را براش بذار.همچنین خودتون غذاهای نفخ دار و پروتئین گاوی مصرف نکنید .و اینکولیک ممکن تا چهار ماهگی ادامه پیدا کنه

نه خانوما کامی وی رو اگهههه پیدا کردین که نیست ندین به بچه هاتون شرکتش جمع کرده تاجایی که میتونست چون عوارض ایجاد کرده بود ترکیباتش

تا گریه میکنه سشوار روشن کن آروم میشه میخوابه پسر منم اینجور بود تا صبح گریه میکرد منم نمیدونستم اینجوری آروم میشه.ولی الان یک ماهی هست هرموقع خیلی لجوجی میکنه تا روشن میکنم آروم.میشه بعدم خوابش میبره...ولی باید صبوری کنی ایشالا واکسن ۲ ماهگی رو بزنی خیلی آروم میشه.یه شربت کامی وی هم هست خیلی خوبه با دایمیتیکون اینا باعث آروم شدنش میشه