۴ پاسخ

ببرش دکتر شاید یه دوره شربت خواب اور بده خوابش تنظیم بشه دکتر به دختر من شربت گیاهی اهورا اسلیپ داد

دخترم الان 2سالو 2ماهشه هنوز خوابش درست نشده کلی اذیت میکنه تا بخوابه دیگه ظهرا نمیخوابونمش تا شب ساعت 10، 11 زوری میخوابونمش، ولی هر بچه ایی به جوره

هم میتونی باهاش بازی کنی که خسته بشه،هم میتونی شب حمام ببری که خوب بخوابه،البته گرم نگهش دار که سرما نخوره.بچه منم خوابش توی روز بیست دقیقه هست دو،سه ساعت بیداره دوباره میخوابه،البته شبا نهایتا تا ساعت۱۲ بیداره،میخوابه تا صبح ساعت۵،برا شیر بیدار میشه

وقتی بیداره باهاش بازی کن بزارخسته بشه شیرشوبخوره بخوابه