۵ پاسخ

من و شوهرم باهم حمومش میکنیم .. وانشو میرایم تو اتاق کنار بخاری که سردش نشه دوتا پارچ اب گرم و همه وسایل حمومش رو میزارم کنارم ...زیر وانش یه ملافه میزارم که جایی خیس نشه ...اول سرشو میشورم طوری که صورتش رو به بالا باشه قبلش همه لباساشو درمیارم بجز پوشکش که روم جیش نکنه ..اخه تنش رو توبغلم میگرم و اروم سرش رو میشورم ..بعد یه بالشتک یا یه حوله تمیز رو به صورت بالشتک میزارم تو تشت و یه ملافه تمیز هم میزارم زیرکمرش تو تشت اب گرم میرزم بعد اروم میزارم رو بالشت که سرش بالا باشه اونم تو اب گرم راحته منم با کیسه و شامپو بدن راحت تمیزش میکنم اونم نمیترسه بعد میشورمش میزارمش تو حولش

یه پتو ببر برای زیر پای خودت یا یه ملحفه که تاش کردی برای اینکه خودت بشینی روش و سردت نشد یه ملحفه دیگه برای توی بغلت
وان هم آب ولرم پرکن دماش را با سینه ات امتحان کن
شامپو بدن و سرشم دسترس باشد کنارت
حمام را بزار گرم بشد میتونی قبلش خودت دوش آب گرم بگیری
بعد کسی از بیرون بچه را با لباس بهت بدهد حوله بچه و یه پتو داخل حمام باشد یا کمکت بیارد
بچه را بزار روی ملحفه توی بغلت آب را از پا شروع کن تا زیر گلو شامپو بدنش را بریز کف دستت یکم صبر کن تا گرم بشد بعد با دستت از زیر گلو و دست و پا همه جا را خوب کفی کن بعد آبکشی کن و بچه را بچرخون مراقب باش بچه مثل ماهی لیزه
پشت بچه را همینطور بشور برای سرش
سرش را باسینه مهار کن که نچرخوند آب برد تو گوشش آب را بریز پشت سرش کم کم وبعد هر آبریزی حواست به نفس بچه باشد
شاممو سرش را کف دستت گرم کن و آروم و ملایم سرش را کفی کن و آخر دست
دست کفیت را بکش توی صورت بچه و سریع آبکشی کن
در طول حمام مرتب آب بریز رو بچه سردش نشد
کارش تمام شد سریع حوله پیچ و پتو پیچش کن و ببرش بیرون

من امروز مامانم بردش آروم سرشو شست و بدنش هم همینطور فقط روی پا یه حوله بنداز که لیز نخوره زود هم آب بکش و بیار بیرون

منک ازیماهگی خودم پسرمو میبرم حموم تنهایی میشورم منک شنیدم اخرکار سرشو بشوری راحتری نمیترسه ارومه
سعی کن درطول روزم میخای بشوریش ببریش سرحموم ک عادی بشه براش یبار ک ببریش ترست میریزه
اول میرم حموم گرم میکنم صدامیزنم شوهرم بیارتش بعد یشال نابکار میندازم روپام بشکم میخابونمش بادستم کم کم اب ولرم میریزم روش نترسه پشتشو لیف میزنم کامل بعد بپشت روپام میخابونمش کل بدنشو لیف میزنم اب میریزم میشورمش بعد بادستم اروم سرشو شامپو میزنم یواش اب میریزم تمیزک شد صورتشو بادستم اب میزنم اخرم باکاسه ابش میکشم زود تو پتوش میکنم شوهرمو صدامیکنم بیاد ببرتش کناربخاری لباسش کنه بعدخودم اب میکشم میام بیرون شیرش میدم میخابه

من خودم میشورمش تو حموم ی شالی میندازم رو پام دخترمو میخوابونم بدنش جلو عقب قشنگ صابون میکشم آخر سر سرشو شامپو میزنم فقط موقع شستن سرش تند تند دستتو بکش صورتش. یکی کنارت باشه بهتره.