۱۴ پاسخ

دکتر دختر من که گفت حداکثر هجده ماه بیشتر نباید بخوره من از ۱۶ ماهگی شروع کردم سر یک ماه دیگه کامل از شیر گرفته بودم اول وعده های متفرقه روز رو قطع کنید بعد وعده های اصلی رو و بعد هم شیر شب رو من فقط از یه سینه میدادم یکیش کلا خشک شد اون یکی هم الان دیگه شیر نداره

مم الان یک روزه پسرم رو از شیر گرفتم تا الان تونستم مقاومت کنم

سلام عزیزم پسر من ۱ سال و۸ ماهشه .زغال زدم ب سینم بدش اومد . سوتین تنگ بزن بعد دوبار خییلی کم بدوششون ک اذیت نشی بعد ۱۰ یا ۱۵ رو خشک میشن ..مدام حوله داغ بزار روشون خیلی خوبه

بهداشت میگه تا ۲ سالگی بده

سلام تا دو سالگی بچه باید شیر بخوره

خانم چرا حرف الکی میزنین چه پسر چه دختر تو قرآن گفت دوسال کجا فرق بین پسر دختر گذاشتن

سلام دختر من ۱۱ماهش بود سرما خورد منم سرما خوردم دیگه شیرم نخورد شیر خشک بهش دادم تا ۲ماه پیش شیر خشکم خودش گذاشت کنار دیگه نخورد شیر پاستوریزه میخوره.ولی مادرم میگه وقتی میخوای بچه رو از شیر بگیری اول یه سینه فقط بهش میدی اون یکی خشک شه بعد یه سینه هم نمیدی تا خشک شه

از قدیم گفتن دختر تا یک سال وهفت ماه وپسر هم باید تا دوسال شیر بخوره

من هنوز نگرفتم اگر خدا بخواد ۲۰ ماهگی میگیرمش از شیر چون زیاد غذا نمیخوره

حسین یک سالگی خودش شیرمو ول کرد

من ک ی کم روژلب زدم و روشم چسب نواری وقتی دید دیگه سمتش نیومد گریه میکرد ولی اسم سینه رو نمیاورد ک بخواد .۲۰ ماهگی از شیر گرفتم ۱۸ ماهگیم از مایبی بی

سلام من الان داستان اسم گذاریتونو دیدم برام جالبیش این بود اسم من فاطمس اسم همسرم مهدی و اسم دخترمون ویانا😉

جواب سوالتونم دختر تا ۲ سال ۲ ماه پسر ۲ سال و ۲ ماه کم

قانون خداس فرزند پسر ۲ سال و نیم و فرزند دختر دوسال حقش رو ازشون نگرین و از خودتون ماه تجویز نکنین