۹ پاسخ

هر بچه ای یه استیلی داره مهم وزن گیری بچه ست و اینکه رشدش رو نمودار باشه
پسر من وزن میگیره ولی اصلا تپل نمیشه من از این موضوع خیلی هم راضی ام اخه چاقی چیه
پسر من

یه دکتر اطفال گفت با روغن تخم آفتابگردون اصل بدن بچه را ماساژ بدهید بچه تپل میشد
از فروشگاه هایی که خودشون دستگاه روغن گیری دارن بخرید و جلوی خودتون روغن بگیرد که از اصل بودنش مطمئن بشید

خانومی خامه و گردو و مغز ها شیرو چرب میکنه مرغ و گوشت و ماکارونی و برنج و آب هویج و شیر و عسل و کنجد و خرما و دلستر برای شیر خیلی خوبن.نگران تپلیشم نباش.به غذا بیفته بهتر میشه

همه برای خودشون میگن به حرفهای کسی توجه نکن لاغری یاچاقی فقط ژنتیکیه

کره حیوانی خیلی مصرف کن ،تجربه شخصی خودم

سلام خانما بچم ۷ ماهشه ولی هنوز تپل نشده خسته شدم ازبس اطرافیان بهم گفتن چیکار کنم شیر خشک ببلاک میخوره

برای اینکه شیرت رو چرب کنی هم میتونی از بادام و فندق استفاده کنی
هیچ چیز به اندازه ی اینا شیر رو چرب نمیکنه

سلام عزیزم. چند کیلو؟ موقع تولد چند کیلو بود؟

از داروخانه اف ام اس بگیر با شیرت قاطی کن بده بچه ات .خوب تپل میشه