۱۱ پاسخ

از آبلیمو استفاده کنین با آبلیمو لکه رو خیس کنین بعد یه رب بشویید

عزیزم آبلیمو ورو بریز رو لباس بزار چند دقیقه بمونه بعد با پودر صابون یامایع لباس شویی بشور من امتحان کردم پاک شد

اگه با دست میخوایی بشوری هیچی مثل پودر صابون تمیز نمیکنه .من با پودر تو دستم میشورم بعد میندازم تو ماشین میزنم لباس کودک مایع میریزم و هیچ لکی نمیمونه یا اینکه اگه سختته پاک کردنش موقع قطره دادن پیش بند ببند براش ریخت هم رو اون بریزه .از روشم نره مهم نباشه.

اهن رو هم ماست بزن میبره لیمو ترشم کم رنگش میکنه

ازپودرصابون استفاده کن....البته من همه ی لباسای بچمومیندازم توماشین چون بادست نمیوتونم پاکشون کنم

یکم ابلیمو بمالید روش پاک میشه

ازمایع لباس شویی فیروز استفاده کن خیلی هم خوشبومیکنه لباس بچه رو عالیه من خودم‌برا دخترم استفاده میکنم هرلکه ای باشه رومیبره

از صابون استفاده کن بعد براش پیش بند ببند لباسش لک نشه

صابون فیروز برای همه ی لکه ها عالیه

با صابونه سفیده فیروزه پاک میشه عالیه برای لکه اینا

مولتی رو با مایع لباسشویی بچه من میشورم پاک میشه اگ لکه ش هم سر سخت باشه با صابون فیروز ها عالی میشه