۷ پاسخ

قطره آد آدوکید براش بگیربده بخوره من دخترم اونیکی قطره شواصلانمیخورد میریختم ته حلقش ولی قورت نمیدادمیریخت بیرون بعدش کلی جیغ میزداما اینوقشنگ میخوره حتی اگرنریزم ته حلقش

دختر من میپرید تو گلوش... از دکترش پرسیدم گفت بریز تو شیرش بهش بده... حالا اگه شیرخشک میخوره که کارتون راحته بریزین تو اون اگه هم شیر مادر میخوره یه کم بدوشین بعد آد رو قاطیش کنین و بدین بخوره

پسر منم بالا میاورد.ولی از وقتی که بیست دقیقه قبل شیر خوردن بهش میدم بالا نمیاره.سعی کن بعد شیر خوردن بهش ندی.بیست دقیقه صبر کن بعد بهش بده.بعد،قطره هم تا بیست دقیقه بهش شیر نده.
اگه بتونی نصفشو صبح بدی نصفشو شب خیلی بهتره

عزیزم روزانه یک سی سی باید قطره بدی و با یک سی سی آب جوشیده ی سرد شده باید رقیقش کنی بعد بدی وگرنه نمیتونه بخوره ... توی سر شیشه ی دارو خوری بریز میخوره

طعم دارشو بگیربراش.

مولتی ویتامینم امتحان کن

بریز ته حلقش که طعمشو نفهمه که بخواد بالا بیاره