۳ پاسخ

کلا عزیزم باید با بچه ها ارام حرف زد هر چقد ما داد بزنیم بچه ها لجباز تر میشن والا خودمم زیاد خونسرد نیستم اما همیشه سعی میکنم در مداقع عصبانیت با پسرم روبرو نشم

موقعی که به نقطه جوش رسیدی سه تا نفس عمیق بکش تا کمی آروم بگیری و پسرت هم ببینه که موقع ناراحتی کمی صبوری میکنی. این یادت باشه هر یه بار که داد بزنی بچه ده بار داد میزنه.اگه میبینی حالت بده بهش بگو مامان فعلا حالش خوب نیست یه چند دقیقه تنهام بذار.اگه ناراحتیت بابت ریخت و پاش اسباب بازی با این فکر که چند سال دیگه اصلا با اینها بازی نمیکنه و الان سن لذت بردن از زندگی براش خودت رو اروم کن

سعی کنید بیش
تر باهاش وقت بزارید و بازی کنید تا ایشالا با اومدن بچه دوم بیشتر به مشکل بر نخورید