۴ پاسخ

سلام رفتار پرخاشگرانه و لجبازی تو این سن کاملا طبیعی هس شما تا جایی که براش مشکلی پیش نمیاد اجازه بدید کار خودشو کنه تا اعتماد به نفس پیدا کنه اما دست از قاطعیت خودتون هم برندارید و در برابر خواسته نابجاش و حرف خودتون مقاومت کنید

پسر من هم وقتی میبرمش پارک به بهانه بستنی یا چیز خوردنی که علاقه داره از پارک میبرمش بیرون یا اگر کار اشتباهی کنه و پرخاشگری کنه من بغلش میکنم و میبوسمش و سرگرم بازیش میکنم زودی آروم میشه و یادش میره

سلام بچه ها تو این سن کم کم استقلالشون رو نشون میدن چون با کارشون مخالفت میکنیم اونا هم با پرخاشگری اعتراضشون رو نشون میدن برای منع از کاری باید حواسشون رو به چیز دیگه ای پرت کنیم یا کاری رو بخوایم که انجام بدن یه دوره ایه میگذره

تنها راهش پرت کردن حواس بچه هست.با خوراکی یا بازی.مثلا من بعلش میکنم میدوعم سمت درخت میگم درختو بگیر تا میخواد بگیره میکشم عقب میخندم اونم میخنده منتظر میشه به درخت بعدی برسیم.سن لجبازی دو تا سه ساله اگر برخورد بد کنیم تو اینده پرخاشگر میشن خدا نکرده