۲ پاسخ

4- نشانه خونی یا ترشحات قهوه ای پر رنگ (پلاک موکوسی خونین) :خارج شدن مقدار کمی خون قهوه ای از رحم و یا ماده ای شبیه به سفیده ی تخم مرغ که گاهی آغشته به رگه های خونی می باشد، يكي از نشانه ها است . این ماده از همان اوایل حاملگی، دهانه رحم رابسته تا از عفونت رحم جلو گیری نماید. شاید یک پلاک موکوسی خونین بر اثر گشاد و نازک شدن دهانه رحم‌ دفع شود كه این پلاک مقدار کمی از موکوس ضخیم شده است که کانال رحم‌ را در طول 9 ماه اخیر پوشانده است. وقتی دهانه رحم شروع به بازشدن می کند، این موکوس ها به داخل واژن ترشح می شوند كه این ترشح ها به رنگ صورتی شفاف يا مخاط با لایه‌ای از خون قهوه‌ای هستند. این پلاک موکوسی خونین ممکن است به صورت یک توده یا افزایش ترشحات واژن در طی یک دوره چند روزه خارج شود. زایمان معمولا تا ۴۸ ساعت پس از خروج ترشح اتفاق می افتد.
البته این نشانه وقتی ارزش دارد که از ۲۴ ساعت قبل معاینه ی داخلی انجام نشده باشد كه موجب دفع ترشحات آغشته به خون شود؛ بنابراین علت دفع این ترشحات نیز شاید نشانه قطعی شروع زایمان در چند روز آینده نباشد. البته اگر خون قرمز روشن و یا جریان خون مانند قاعدگی از رحم خارج شود، بايد فوراً به بیمارستان مراجعه نمود.

سلام، کم کم دردای زایمان شروع میشه، اگه زایمان طبیعی هستید زیاد راه برید، با دکترتون تماس بگیرید، ایشالا به سلامتی زایمان کنی