۴ پاسخ

سلام من 21هفته ام.تازه یه کوچولو تکون میخوره.نگران نباش به وقتش لگد میکوبه نذاره بخوابی

عزیزم حس کردن نی نی تو نوزده هفته خیلی دقت میخوادمثل یه قل قل کردن کوچیکه یا مثل ترکیدن حباب یه نبض ضعیفه خیلی احساس نمیشه یا لگد نمیزنه نگران نباش تا بیست دو هفته وقت داری عزیزم تا حرکاتشو متوجه بشی

سلام عزیزم . تا ۲۲ هفته فرصت هست برای حس کردن حرکات نی نی . بستگی به شرایط بدنی هر کسی تکون ممکنه زودتر یا دیرتر احساس بشه نگران نباش😗

سلام منم هفته ۱۹بارداری هستم دیشب تازه یه کم حس کردم اما خیلی دقت زیاد کردم تا فهمیدم نگران نباش عزیزم