۴ پاسخ

سلام منم ازهفته ۲۰ کیسه ابم سوراخه.ولی بامایعات فراوان خوبه مایع دورش.یکیش ۷ و یکیش ۵ که دکتر گفت خوبه ...

استرس سمه گلم نباید ناراحتی بدلت بدی اینطوری بدتر میشه فق مایعات زیاد بخور تامیتونی ازخودت پذیرایی کن با اب میوهای مختلف من دوستم خیلی بدتر بود باید بخاطر کمی اب کیسه سرم میزد روز دوبار خوب شد نگران نباش

اصلا نگران نباشین راه حلش همون استراحت و مایعات فراوان هس واسترس هیچ کمکی نمیکنه بجزاینکه وضع رو خراب کنه مایعات زیاد بخوری زیاد میشه نگران نباشین وتوکل برخدا عزیزم

اصلا نگران نبش منم هکینطور بودم دکتر گفت مایعلت زیاد بخور منم کلی لیمو شیرین و اب پرتقال خوردم مدامم اب میخوردم الان هفته ۳۳ هستم رفتم سونو سلامت دکتر گفت اوکی شده اصلا استرس نداشته باش بدترین چیز همون استرسه