۵ پاسخ

دقیقا دختر منم خیلی لجباز شده و همش با همه دعوا داره منم چون شاغلم و نصف روز پیشش نیستم خیلی نگرانم 😔😔

سلام پسر منم چن وقتی هست که مثل پسر شماست. اینا همش مال رده سنی و روند رشد و تکاملشون هست. باید صبرمونو زیاد کنیم و با داد و بیداد یا کتک زدن هم چیزی درست نمیشه. بهترین راه اینکه ک حواسشونو پرت کنیم به چیز دیگه و با چیزی سرگرمشون کنیم

منم دقیقا مشکل شما رو دارم. گاهی وقتا که رابطه ام با پسرم صمیمی تر میشه وقت بیشتری میزارم این حرکاتش کمتر میشه ولی منم هم درگیر کارای خونه هستم هم یه دختر پنج ماهه دارم نمیتونم تمام وقت در خدمت پسرم باشم

خوب پسر منم تازگی ها همین جوری شده طبیعی ه اقتضای سنشونه

سلام به نظرم با زدن بچه بدتر میشه تو بد سنی هم هستن میگن ۳تا ۴سال اوج لجبازی و‌پرخاشگری بچه ها مامان ها باید صبور باشن این دوران رو رد کنن